Diensten

Contract Packaging

Contract Packaging

Bij VeRépack BV is het mogelijk om uw product in diversen verschillende verpakkingen te laten afvullen en etiketteren; van tubes, patronen, potten, emmers en ook flacons, pails en vaten. Wij hebben een veelvoud aan machines waarmee dit is te realiseren, incl. producten met een NSF H1 en/of 3-H goedkeuring.

Onze afvulmachines vullen op basis van gewicht of volume, afhankelijk van de aard van het product.
Het afvulproces wordt te allen tijde gecontroleerd door onze medewerkers om na te gaan of de specificaties worden nageleefd, zowel die van de klant als die van onze afdeling kwaliteitscontrole.
Ook het afvullen van kleine hoeveelheden is mogelijk op onze semi automatische afvulunits.

Wij kunnen u ook een Contract Filling service aanbieden waardoor wij onze klanten een volledig geïntegreerde service bieden, van grondstofbron tot afgewerkt product. We zouden graag met u delen met welke merken we werken, maar al ons werk wordt gedaan met strikte geheimhoudingsovereenkomsten om de privacy van onze klanten te beschermen.

Kleine oplage nodig?

Ook dat is mogelijk bij Verepack.

Contact

Persoonlijk advies?

Laat hier je telefoonnummer of e-mailadres achter en
wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

proces

VeRépack Logistics weet dat goede producten de hoogste aandacht voor detail vereisen. Wij streven naar perfectie voor uw product en merk. Ons team kan u helpen vanaf de eerste kennismaking tot en met het verzenden van het eindproduct, incl. de creatie van verpakking en etiket, de productie en afvulling in de gewenste verpakking. Desgewenst kunnen wij uw verpakking en/of eindproduct voor U in voorraad houden en versturen door heel Europa.