Over ons

wij verwerken,
verpakken en
distribueren

Wij verwerken (half)vaste stoffen en vloeistoffen, zoals oliën, vetten, vaseline en pasta’s, en passen specifieke processen toe voor speciale verpakkingen.

VeRépack BV heeft ruime ervaring om met alle soorten klanten te werken – lokaal of internationaal, groot of klein. Deze kwaliteit is de basis van ons bedrijf, en is de drijvende kracht achter alle beslissingen; of het nu gaat om welke materialen aan te schaffen of de beste manier om onze klanten te bedienen.

Door onze hoge mate van flexibiliteit zijn wij in staat om in een korte tijd uw afvulling te verzorgen. Afvullen en labelen kenmerkt zich door snelle en flexibele operaties die zorgen voor een snelle turnaround van kleine tot middelgrote tot grote volumes. Hierdoor hoeven onze klanten geen grote kostbare voorraden aan te leggen. Onze robuuste, op maat gemaakte vulsystemen kunnen de meest veeleisende vaste, half-vaste en viskeuze producten aan.

VeRépack BV is een “Contract Filling Service” welke in staat is om klanten een volledig geïntegreerde service aan te bieden, van grondstofbron tot eindproduct. Al ons werk wordt gedaan met strikte geheimhoudingsovereenkomsten om de privacy van onze klanten te beschermen.

Diensten

Persoonlijk advies of vragen?

Bel met onze adviseur +31 (0) 475 745670 of vul het contactformulier in!

Contact